tirsdag den 7. juli 2020

Dag 12 - tak - 0 km - 202 km

Det har været lidt roligere i dag, og dagen startede med at Liva og Asta og jeg gik med ned på sydsiden, hvor Ulla fik sin friske morgendukkert.
Har haft lidt overvejelser om dagen - umiddelbart kunne vi måske have stukket lidt videre, men der var stadig lovet op til 12 m/s på stykket herfra og til Faaborg, som ville være det næste stræk, og de skiftende byger ville kunne indeholde yderligere vindstød - så vi valgte at blive på land.
I morgen er Jacob på vej hjem fra Jylland, og vi hopper med ham, når han krydser Fyn. Havde nok regnet med at vi var nået længere på det her tidpunkt, men vind og vejr er nu engang en vigtig medspiller på en langtur. Øhavet flytter sig jo ikke så meget, så vi fortsætter en anden gang. Vi kunne godt have kæmpet os videre - men det var ikke meningen, at turen i år skulle være en kamp, så sådan blev det. Det bliver fint at komme hjem og samle lidt op på tankerne, som har været en del af turen. Samlet set har det været meget smukt og givende og jeg føler mig meget heldig!

1 kommentar: